June 9, 2011

PART TIME JOB !!!

11.00 am.. Berjalan menuju ke Computer Lab IRK...


Bukak blog.. Ade Komen!


'aik.... kata kijo time shortsem? x dop pun tulis pasal kijo???'


so, he3.. Dlm 2 hari yg lps, disebabkan perasaan borink yg melanda diri ini, terpikir la nak wat part time.. Then aku trs la post kat FB.. tny membe2 fb, suggestion la, mane la taw diorg taw ad mane2 tmpat yg nak pekerja@worker@muwazzipun..


Bnyk jgak la suggestion yg 'kamek' dapat..


mcd, Klcc, zoo negara (gosok gigi buaya), stesen minyak, etc. 
tq la atas smue suggestions diatas.. haaha


from my friend, 'D'knows'.. 
Die ad suggest nk x kerja kat kedai fotokopi... 
jeng3~


Waktu depends kpd jdual aku..
erm.. erm.. erm.. pikir pny pikir.. ok jgak la..
Klau nak kira, ngan jadual belajar aku..
mmg ssah la org nak amek kerja, kcuali mlm la br btol2 free..


so, pd 7 Jun 2011, bermula la kerja aku sebagai pekerja di kedai photocopy kat Mahallah Salahuddin Al Ayyubi.. hehe.. with my friend Dino@ Nor Azlinahazirah Binti Mohamed@ Cikgu Azlina...


so, hbs je class, lpas pada bilik, kedai fotocopy ni la tmpat aku mluangkan@ mhabiskan ms =))


my schedule :


Mon-Wed  : 8pm- 10/10.30pm
Tue-Thurs : 2pm-6pm & 8pm-10/10.30pm


this is apart of my LIFE now.... =)


Thank LBH (Lagenda Budak Hitam)



2 comments:

lagenda budak hitam said...

oiii... jangan la tulis nama... malu lah i... hahahahhahahaha

Aiman said...

ooops...=)