August 11, 2011

Ramadhan Kareeem

Bismillahirrahmanirrahim

Rmadhan kareeeem..

Da lama da aku x update blog usang nih.. hi3..

Maklumlah, kesempitan dari segi masa dan kemudahan..

2hb 8 = 2 Ramadhan 1432, aku br habis kursus KADAR (kursus asas disiplin anggota rendah), so dlm ms sebulan tu aku langsung xsempat nk update pe2..

Erm , alhamdulillah even 'makan' 2 hari puasa dalam KADAR, tp xde aktiviti berat pon yg kena buat.. ye la da hbs events kata kan, mjlis penutup pon da buat kat lapang sasar.. hi9

KADAR..

Sedikit sebanyak memberi kesedaran kepada aku bhwa masih banyak lgi yg aku kna belajar, dan mmg deserve la aku tuk dapat gred 'C' pon.. haha.. Alhamdulillah =P (smua orag dapat C)

kenapa?

Ye la.. Sepanjang kursus aku rs macam blur jer. hi8.. apabila masuk pelajaran taktik, trus blur..

Dari segi teori pon taw gtuh2 jer, so kalu praktikal, ya Allah, rosak hbis haha.. blur !!

herm, ape yg aku paling suke?

Ape lagi, mestilah PT ( Physical Training).. Bnyak2 akitviti, PT la yg paling aku suka !!!!

Bnyak kuih gulung... Begpack... waaaaaaah, sedap sehingga menjilat tar helipad =P

1 lg, aku dapat pujian dr PTI, sbb tu la aku jad makin bersemangat !! Thanks to Kpl Topek sbb motivate aku.. hi9.. psycho gler 


erm, spanjang kadar jgak, ade jgak kenangan yg dikira pahit @ peria hijau...

Kaki aku !!! suatu ari dlam hutan, ms latihan medan, kaki aku melecet xpnah2 aku melecet pon sblm ni seteruk tuh.. bengkak hbs kaki aku hu8

nnt aku akan uploadkan gmbar kaki ku yg 'lawa' ituh ke blog ini haha

xlpas dr segi fizikal, mental aku jgak diuji..

Plez dont hate me 'D' @ 'N'...

hi3.. Alhamdulillah.. semuenye 'mngalir' dgn baik & akhirnye hapy ending solution alhamdulillah...



2 comments:

visitme@FaTiN cOrNeR said...

PT paling xsuka..hehehe..

congrate aiman! berjaya mnjalani kursus kadar dgn jayanya..*ayat terskema plak..hehe..

errr..jgn upload gmbar kaki tu..hahaha..

Corat Coret said...

wokeh. gambar kaki itu agak menarik perhatian.. upload2...:P